Neem contact met ons op >
 

architect voor moderne villa op maat

Witte gestucte pannen gedekte villa te Ugchelen
okt 07 2020

architect voor moderne villa op maat

U bent op zoek naar een architect voor een moderne villa op maat? Dan kunt u uitstekend bij 01architecten terecht. Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen en bouwen van villa’s in heel Nederland.

trend en stijl

Belangrijk bij het bouwen van uw eigen villa’s is dat het resultaat 100% naar uw eigen zin is. Dit begint natuurlijk bij het ontwerp, en hierbij speelt de architect de hoofdrol. Een ervaren architect combineert een aantal specifieke vaardigheden die noodzakelijk zijn voor een goed resultaat. Allereerst is het zaak dat hij op de hoogte te zijn van belangrijke stijltrends van het moment. Die moet hij ook moeiteloos kunnen hanteren om een goed resultaat te kunnen waarborgen. Uiteindelijk wordt het ontwerp net zo lang worden fijngeslepen totdat de woning ontstaat zoals u die voor ogen heeft.

invloed van wetgeving

Naast het uiterlijk en stijl zijn er natuurlijk ook andere zaken van invloed op het ontwerp. Bij het maken van een schetsontwerp is het belangrijk te inventariseren welke eisen er door overheden aan het kavel gesteld worden. Deze eisen komen uit het bestemmingsplan en welstandsnota. We maken deze inventarisatie helemaal aan het begin al en houden hier tijdens het hele proces rekening mee.

techniek

En uiteindelijk moet het resultaat ook nog gebouwd worden. Hiervoor komen onderwerpen als constructie, installatietechniek en wetgeving ten aanzien van gebruik, veiligheid en energiezuinigheid aan bod. En ook deze onderwerpen drukken vaak een stempel op het ontwerp van uw villa.

bij het kiezen voor een architect voor uw eigen villa op maat is ervaring en beheersing van alle bovenstaande vakgebieden van belang voor een optimaal eindresultaat.

onze ervaring

Onze recente ontwerpen tonen aan dat 01architecten een deskundige partner is in dit proces. Verspreid over heel het land hebben we recent fraaie moderne villa’s gerealiseerd. Ruime ‘jaren ’30’ herenhuizen, schuurwoningen en Riante frisse wit gestucte villa’s . We hebben met alle hedendaagse stijlen ervaring.

Wilt u ook graag een woning op maat en bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die het werken met een architect biedt. Neemt u dan eens contact op met ons architectenbureau. Wij leggen graag vrijblijvend uit hoe een ontwerpproces in zijn werk gaat en wat u als resultaat tegemoet kunt zien.