Neem contact met ons op >
 

Bouw 6 rijenwoningen gestart

Jansen de Jong Bischop Balderikstraat
okt 03 2020

Bouw 6 rijenwoningen gestart

Vorige maand is gestart met de bouw van 2x 3 fraaie ‘tuindorp’ rijenwoningen aan de Bisschop Balderikstraat.

medio september is begonnen aan de bouw van een zestal rijenwoningen aan de Bischop Balderikstraat
2x 3 rijenwoningen in aanbouw

De woningen zijn onderdeel van de inzending van Jansen de Jong projectontwikkeling als antwoord op een uitvraag van de gemeente. Samen met 2 andere architectenbureaus hebben we een invulling bedacht voor dit bouwblok. Het blok omvatte naast de rijenwoningen ook 2 riante vrijstaande woningen, 4 2^1 kap-woningen en een zestal woningen voor ouderen.

Ook de rijenwoningen voor de Bisschop Balderikstraat hebben we met het oog op de toekomst ontworpen. Levensloopbestendigheid was nadrukkelijk een eis bij aanvang van het ontwerp. De vier hoekwoningen van de rijen zijn daarom uitgevoerd met een garage/berging aan de zijkant. Deze berging/garages zijn qua maat en uitvoering voorbereid voor een eenvoudige verbouwing waarbij er een slaapkamer en badkamer in deze ruimte wordt geplaatst.

Helaas greep onze combinatie naast de prijzen. Maar de gemeente was erg gecharmeerd van het ontwerp van 01architecten. Daarom werd besloten de uitvraag in tweeën te delen en aan de Bisschop Balderikstraat toch onze woningen te realiseren. Een fraai compliment voor ons ontwerp!

Jansen de Jong projectontwikkeling is een tevreden klant. Zo hebben we er gelukkig wel meer. Bent u ook op zoek naar een architect, voor projectontwikkeling of voor een particuliere opdracht? neemt u dan contact op met een van onze architecten.