Neem contact met ons op >
 

Nieuwbouw in Nobelhorst

nieuwbouw in Nobelhorst

nieuwbouw woning in het 'dorp van Almere': Nobelhorst

Een fijne nieuwbouw woning bouwen op een vrije bouwkavel in de ‘dorpse’ wijk Nobelhorst Almere. Misschien heeft u al een kavel of zelfs al plannen? Bent u al een eindje op weg in het proces? Wat uw situatie ook is, neemt u voor de bouw van een nieuwe woning een goede, ervaren architect in dienst. U bouwt immers maar één keer. Dan graag ook in één keer goed.  

Over Nobelhorst Almere

Nobelhorst wordt ook wel ‘het dorp van Almere’ genoemd. U woont hier in gezellige, kleinschalige buurtjes. U kent de mensen die om u heen wonen en u kunt de kinderen met een gerust hart buiten laten spelen. De woningomgeving is veilig, kleinschalig en divers, ook qua bebouwing. Koopwoningen, huurwoningen en ook alle ruimte voor zelfbouwkavels in allerlei soorten en maten.  

De wijk Nobelhorst ligt in het groene Almere Hout. In de onmiddellijke omgeving vindt u veel bos en veel water. Mogelijkheden voor recreatie zijn eindeloos.  En hoewel de wijk alweer een aantal jaartjes bestaat groeit ze nog gestaag. De wijk wordt steeds beter, steeds mooier.

2 onder 1 kap woning, ronde kap
Nieuwbouw vrijstaande woning met rieten kap

Zo zijn er onlangs zijn nog 62 kavels beschikbaar gekomen in ‘het Klooster’. Zo heerlijk vrij wonen in een woning die helemaal is ontworpen zoals u dat zelf voor ogen staat, dat wil natuurlijk iedereen wel. Het is dus ook niet verwonderlijk dat de 62 kavels in mum van tijd verkocht waren. Maar geen nood, de komende tijd staat er nog heel wat op het menu. 

Als u nou ook enthousiast wordt van het vooruitzicht te wonen in een mooie woning op maat in een gezellige wijk als Nobelhorst, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief. Dan bent u altijd op de hoogte van het kavelaanbod. U weet ruimschoots van te voren wanneer er weer kavels aangeboden gaan worden. En mocht u dan een kavel weten te bemachtigen, dan houden wij van 01Architecten ons warm aanbevolen om u te helpen een woning te ontwerpen waarbij al uw woonwensen uitkomen. 

conceptueel plan inrichting Almere Nobelhorst

Ervaar zelf de voordelen

Ervaar de voordelen en schakel 01 Architecten als uw architect bij de bouw van uw woning in Nobelhorst Almere. U kunt het ontwerp met een gerust hart  aan ons overlaten. We hebben ervaring met de bouw van allerlei soorten woningen door heel het land. Ook in Almere hebben we verschillende woningen gerealiseerd. Als u kiest voor 01 Architecten Almere, dan kiest u voor:

  • Een helder, vooraf afgebakend ontwerpproces
  • Heldere prijsstelling op basis van de grootte van de woning
  • Een breed netwerk met de allerbeste vakspecialisten
  • Ervaring met de situatie ter plekke, met de partijen die in het proces een rol spelen, en met de laatste trends in vormgeving.
Vrijstaande woning met schildak te Nijverdal 01 Architecten zakelijk
Vrijstaande woning met schildak

Als u eens met eigen ogen zou willen kijken bij een van de woningen die we in Almere realiseren en gerealiseerd hebben dan kunnen we dat natuurlijk voor u regelen.

Woning in Nobelhorst naar úw smaak

Er komt van alles bij kijken om uiteindelijk een woning te realiseren die echt bij u past. Niet alleen het ontwerp van het exterieur is belangrijk. Ook de relatie van de woning met de omgeving en de inrichting dient te worden overwogen. Het is daarom verstandig in een vroeg stadium een architect in te schakelen om u hierbij te helpen.

Bent u van plan een nieuwbouw woning als maatpak te realiseren in Almere Nobelhorst? En wilt u een goede woning geheel naar uw eigen wens?  Wij gaan graag samen met u op zoek naar de beste oplossing. Neemt u contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek waarin we bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.