Neem contact met ons op >
 

Bouwen in Villapark Vogelhorst

BOUWEN IN VILLAPARK VOGELHORST

ruime vrijstaande woningen in Almere Vogelhorst

Over Villapark Vogelhorst

Villapark Vogelhorst is met recht een ‘villapark’. Kleinere kavels dan 400m² zijn er niet te vinden. Voor zelfbouw zijn ze zelfs op zijn minst 600m². 

Op deze riante kavels in het groen kunt u bouwen wat u wilt en zoals u het wilt. In Vogelhorst wisselen statige notariswoningen, fraaie woonboerderijen en moderne villa’s elkaar af. Door de grote ontwerpvrijheid is een divers straatbeeld ontstaan. Uw gedroomde woning past hier zondermeer naadloos in. 

Wonen in Villapark Vogelhorst betekent riant wonen in de natuur. Vogelhorst maakt onderdeel uit van Almere Hout, en Almere Hout bestaat al een poosje. In de jaren ’90 kwamen de eerste mensen op deze plek wonen. De natuur in de wijk is inmiddels volgroeid en oogt weelderig.

Buiten de wijk liggen op steenworp afstand het het Kathedralenbos, het Waterlandse Bos en het Cirkelbos. Ieder met een eigen unieke sfeer. De omgeving biedt legio mogelijkheden voor recreatie. Ten noorden van de wijk ligt zelfs een 18 holes golfbaan. In Villapark Vogelhorst kunt u alle kanten uit.   

statige jaren '30 woning
statige Jaren ’30 villa

zorgeloos bouwen

Het realiseren van villa’s is een vak. Wanneer dit niet uw dagelijks werk is heeft u daarmee waarschijnlijk niet veel ervaring. Dus om ervoor te zorgen dat alles dan toch in één keer goed gaat, is het verstandig om een ervaren architect in de arm te nemen. 

01 Architecten heeft ervaring met het bouwen van unieke woningen in heel Nederland. Maar met name ook in Almere. Wij zetten voor u een ontwerp als maatpak neer. En nemen u gedurende het ontwerpproces alle zorgen uit handen. Een groot aantal tevreden klanten kunnen u vertellen over de plezierige werkwijze die we bij 01 Architecten hanteren. 

Vragen over bouw eigen huis 

Tijdens uw zoektocht naar een kavel in ‘Villapark Vogelhorst’, schieten u waarschijnlijk veel vragen te binnen, zoals:

  • Wat kost het bouwen van een woning?
  • Wat kan ik bouwen op mijn kavel in Vogelhorst?
  • Past een woning naar mijn wensen binnen de regelgeving ter plekke?
  • Hoe gaat het bouwproces in zijn werk? welke stappen worden doorlopen? 
  • Hoe en waar regel ik een aannemer?

Wij beantwoorden deze en andere vragen graag voor u.

Over de kavels

Per kavel kunt u op de Kavelkaart alvast alle belangrijke informatie bekijken. Informatie zoals de kavelprijs, de oppervlakte, het kavelpaspoort met de bouwregels en overige documenten. U kunt hier ook een kavel digitaal reserveren met uw DigiD. U betaalt bij het aangaan van een kavelreservering direct € 1.000 inschrijfvergoeding.

Fraaie rietgedekte villa op een ruim kavel
Nieuwbouw vrijstaande woning met rieten kap te Vogelenzang (gemeente Bloemendaal)

Meer informatie?

Ons portfolio en referenties geven een idee van de projecten en woningen waarvan wij hebben gerealiseerd. We bespreken graag vrijblijvend uw plannen voor uw droomhuis in Villapark Vogelhorst en wat wij voor u kunnen betekenen. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.