Neem contact met ons op >
 

Het bouwproces van A tot Z

Het bouwproces van A tot Z

Een ervaren architect en onafhankelijk advies in het bouwproces

Het bouwproces om tot een perfect passende woning te komen start bij de architect. Als u voor een architect kiest, kiest u voor ervaring,  kwaliteit en onafhankelijk advies. Een logische keuze wanneer u uw eigen woonomgeving vorm gaat geven. Bij 01 Architecten bent u  aan het juiste adres.

In de loop van de jaren heeft 01 Architecten veel woningen gerealiseerd. Een deel van de opdrachten waren tot en met de bouwaanvraag, een ander deel liep door tot en met prijsvorming, tekeningen en oplevering. 01 Architecten kan deze processen begeleiden en schakelt, wanneer de expertise niet aanwezig is, andere onafhankelijke adviseurs in. Hierdoor blijft er 1 belang; uw belang.

De stappen om tot uw droomwoning te komen

De stappen om van idee tot realisatie van uw woning te komen zijn grofweg op te delen in 3 onderdelen;

De stappen staan hieronder weergegeven in een globale weken planning. Deze weken planning geeft een goed beeld van een gemiddelde bouw  (met vakanties en keuzemomenten meegerekend). Sneller, maar ook langzamer is een mogelijkheid.  In de planning is de focus gelegd op het proces bij de architect, zodat u een helder beeld krijgt in welke volgorde de werkzaamheden plaatsvinden.

Het proces bij 01 Architecten bestaat uit 4 stappen:

  1. maken van het schetsontwerp

  2. uitwerking en toetsing van het schetsontwerp

  3. uitwerking naar bouwtekeningen

  4. uitwerking naar tekeningen die voor het verkrijgen van de prijs nodig zijn

Op dit deel van de site staat ook weergegeven met welke andere adviseurs u te maken kunt krijgen.  Daarbij kunt u denken aan de constructeur, de tuinarchitect en de interieurarchitect. U kunt kiezen uit verschillende adviseurs ten behoeve van uw woning.

Mocht u vragen hebben, klik dan hier en laat uw vraag achter. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

tekenplanning stappenplan