Neem contact met ons op >
 

Over 01 Architecten

Over 01 Architecten

Architectenbureau 01 Architecten Almere is onderdeel van 01Architecten. 01Architecten is gevestigd in Nijverdal. We werken met een team van goed opgeleide mensen aan diverse bouwopgaven.  Op die manier kunnen we de expertise leveren die u als klant van ons mag verwachten. We zijn specialist in het ontwerpen van woningen en villa’s. Zowel voor de particulier als voor projectontwikkelaars.

Mooie en goede ontwerpen maken waar u als klant blij van wordt! Daar draait het om bij ons architectenbureau. Veel tevreden opdrachtgevers gingen u voor. 

01 Architecten - personeel

Met een team van 9 personen wordt gewerkt aan tal van verschillende opgaven. Deze hebben allemaal een betrekking op wonen. Dit kan gaan over nieuwbouw, maar ook over verbouw. En er wordt voor ervaren professionele opdrachtgevers gewerkt, maar veelal ook voor particulieren die wellicht slechts 1 keer in hun leven gaan bouwen. We maken villa’s van 600 kuub inhoud, maar ook van 2600 kuub. En appartementen gebouwen (al dan niet met commerciële plint) van 4 tot 25 appartementen.

Brian Bekken architect Architectenbureau 01 Architecten Nijverdal

De naam 01 Architecten is ontstaan, omdat alles start met een gedachte (0), de gedachte van u. Een team van ervaren professionals begeleid u graag om deze gedachte vaste vorm (1) te geven. Zodat uw gedachte een schitterende werkelijkheid wordt met veel woongenot!

Veel tevreden klanten gingen u voor. Zie ook onze pagina met referenties van klanten. Of laat u inspireren door de ontworpen en gerealiseerde woningen en gerealiseerde verbouwingen.

Graag maken we kennis met u. Neem nu contact op en laat ons uw idee vormgeven!

architect Dennis Kemper architectenbureau 01 Architecten Nijverdal

Het architectenbureau is in 2011 opgericht door de ervaren architect Dennis Kemper. 

Neem contact met ons op >