Neem contact met ons op >
 

Nieuwbouwen op Landgoed Overgooi

Nieuwbouwen op Landgoed Overgooi

Wanneer u een villa wilt bouwen naar eigen inzicht is Landgoed Overgooi in Almere de plek voor u.

Landgoed Overgooi is de villawijk van Almere. Fraai gelegen in het groen vindt u hier riante kavels om uw woondroom op te realiseren. Het beleid van de gemeente Almere staat garant voor veel ontwerpvrijheid. U kunt precies zo bouwen zoals het u voor ogen staat.

Misschien is hierbij advies welkom over welke kavel voor uw ideale woning het meest geschikt is, hoe de woning eruit moet komen te zien of hoe u de indeling van de woning het beste aanpakt? 01Architecten heeft met het ontwerpen en realiseren van villa’s veel ervaring opgedaan, in heel het land maar ook hier in Landgoed Overgooi. We staan u graag bij met advies uit de praktijk.  

Over het Landgoed Overgooi in Almere

Juist achter de dijk van het Gooimeer ligt de villawijk van Almere: Landgoed Overgooi. Het landgoed ligt dicht bij een 27-holes golfbaan. Dichtbij het Gooi aan de andere zijde van het water, maar ook dichtbij het centrum van Almere. Toch ligt het landgoed midden in het groen. Hier woont u exclusief op riante kavels aan rustige woonstraten, omzoomd door statige bomen en beukenhagen. 

Voorzieningen in Overgooi staan op een hoog niveau. De wijk ligt aan het vaarwater van het Gooimeer. Ideaal voor als u een bootje heeft. Naast de golfbaan vindt u in de directe omgeving ook een manege en diverse sportvoorzieningen. Voor de dagelijkse boodschappen zijn verschillende supermarkten in de buurt te vinden en voor speciale dingen is Amsterdam vlakbij en gemakkelijk te bereiken.

Denkt u erover om te nieuwbouwen op Landgoed Overgooi? Neemt u contact op met 01Architecten en vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Vragen over de bouw uw eigen huis

Tijdens uw zoektocht naar een kavel op Landgoed Overgooi, schieten u waarschijnlijk veel vragen te binnen, zoals:

  • Wat kost het bouwen van een woning?
  • Wat kan ik bouwen op mijn kavel op Landgoed Overgooi?
  • Past een woning naar mijn wensen binnen de regelgeving ter plekke?
  • Hoe gaat het bouwproces in zijn werk? welke stappen worden doorlopen? 
  • Hoe en waar regel ik een aannemer?

Wij beantwoorden deze en andere vragen graag voor u.

Nieuwbouw villa met pannendak

Bouwen zoals u wilt in Almere Overgooi

01Architecten kan u van dienst zijn bij het gehele ontwerpproces van de woning en, desgewenst ook tijdens de realisatie. U kunt bij ons terecht voor een haalbaarheidsonderzoek en wanneer dat positief uitvalt gaan denken wij graag met u mee bij het opzetten van een ontwerp. We kunnen u ontzorgen bij het traject naar het aanvragen van een omgevingsvergunning (bouwvergunning) en desgewenst ook begeleiding bieden tijdens de daadwerkelijke bouw. We hebben de nodige ervaring met bouwen door het hele land, en met name ook met de situatie in Almere.

Het inschakelen van een ervaren architect scheelt u veel tijd en geld. U kunt het ontwerp en het aanvragen van de vergunning met een gerust hart aan ons overlaten. We zijn al enige tijd in heel het land actief en kunnen verwijzen naar een groot aantal tevreden klanten

Meer weten?

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen bij de bouw van uw luxueuze huis in Landgoed Overgooi  Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we nemen graag de mogelijkheden met u door.