Neem contact met ons op >
 

Ervaringen van opdrachtgevers

Ervaringen van opdrachtgevers met ons architectenbureau

Ervaringen en referenties van opdrachtgevers zijn belangrijk. Ze geven een indruk van hoe onze dienstverlening wordt ervaren. Na een intensieve samenwerking gedurende het bouw proces, is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen dat onze klanten tevreden terugkijken op een plezierige bouwperiode en een ontwerp waar ze elke dag van genieten!

Opdrachtgevers aan het woord:

Frank Loyd Wright witte villa met pannen en meerdere schoorstenen te Nijmegen

Familie M.Koop, Beek Ubbergen, gemeente Berg en Dal, Gelderland

“Dennis Kemper van 01 architecten heeft voor ons een fantastisch huis ontworpen. Bij de eerste schets waren we gelijk verkocht. Zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde heeft 01 architecten een huis ontworpen wat helemaal bij ons past. Daarnaast is het erg prettig werken met Dennis. Hij is erg makkelijk toegankelijk, denkt heel erg mee met de klant en heeft een passie voor zijn vak. We kunnen 01 architecten aan iedereen aanraden!”

architectenbureau witte villa Bloemendaal

Familie S. Grijpstra, Bennebroek gemeente Bloemendaal, Noord-Holland

“De samenwerking met Dennis Kemper van 01 Architecten is vanaf de eerste dag tot en met de laatste dag geweldig geweest. De wijze waarop onze ideeën zijn verwerkt in het ontwerp, de bouw is gerealiseerd en het eindresultaat echt volledig naar wens is, daar heeft 01 Architecten een belangrijke rol in gespeeld.”

architectenbureau villa riet nieuwbouw Blaricum architect Nijverdal

Familie P. Nefkens, Blaricum BEL gemeente, Noord-Holland

“Het huis is als een warme deken om je heen. Een volmaakt huis met alles erop en eraan. Dit is een droomhuis. Hier willen we oud worden.”

“We staan graag voor u klaar om van het bouwproces een positieve herinnering te maken met een heel fraai eindresultaat!”

Neem vandaag nog contact op met onze architecten en zet de eerst stap richting uw nieuwe woning!