Neem contact met ons op >
 

Ingeloot voor een kavel in Villapark Vogelhorst of Landgoed Overgooi?

01 Architecten - witgestucte exotische villa met donkere vlakke pannen in Zwolle
apr 13 2023

Ingeloot voor een kavel in Villapark Vogelhorst of Landgoed Overgooi?

Vandaag is een belangrijke dag voor mensen die ervan dromen een luxe villa in Almere te bouwen. Vandaag kunt u worden ingeloot voor een riante kavel in de villawijken van Almere: Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi. Er zijn er 22 beschikbaar

Heeft u een van de 22 kavels weten te bemachtigen? In dat geval, gefeliciteerd!! Een eerste hindernis  op de weg naar uw droomwoning is hiermee genomen. Vervolgens begint de zoektocht naar een architect die kan helpen een droomwoning te realiseren die naadloos aansluit bij uw wensen. 

het belang van een gestroomlijnd ontwerpproces

Natuurlijk kiest u in eerste plaats voor een architectenbureau met een portfolio dat u aanspreekt. Daarom verwijzen graag naar voorbeelden op onze website en naar de positieve ervaringen van onze opdrachtgevers in het verleden.  

Maar het is bij de architectenkeuze ook belangrijk te  bedenken dat met name het ontwerpproces een beslissende invloed heeft op het resultaat. Het is verstandig een architectenbureau te kiezen, niet alleen op basis van mooie plaatjes, maar ook aandacht te hebben voor de deskundigheid van de organisatorische kant van de zaak.  

Met dit in het achterhoofd hebben wij bij 01 Architecten Almere dit proces zoveel mogelijk gestroomlijnd en inzichtelijk gemaakt. Voor onszelf, maar vooral ook voor u de opdrachtgever. Door deze unieke benadering van het ontwerpproces kunnen we in een vroeg stadium al veel helderheid bieden over het verloop van het proces, qua tijd en kosten. En we houden grip op de kwaliteit van het eindprodukt. U weet in het beginstadium al wat u van ons aan dienstverlening mag verwachten en wanneer.

01 Architecten Almere - indicatief schema tijdsverloop ontwerpproces
indicatie stappenplan ontwerpproces

helderheid over de gang van zkan, zoveel mogelijk ontzorgen

De realisatie van een fraaie, waardevolle en comfortabele woning is vanzelfsprekend onze eerste prioriteit. Alles wat wij gedurende onze werkzaamheden ondernemen staat in het licht van dit belang. Het soepel doen verlopen van het voortraject en het inzichtelijk houden van de gang van zaken draagt hier in hoge mate aan bij. Door het proces te beheersen kan een positief resultaat worden gegarandeerd. U als opdrachtgever heeft gedurende de gehele tijdsduur inzicht en controle op de kwaliteit van het eindresultaat.  

Nieuwe villa ontwerpen

Dus bent u ingeloot voor een kavel In Villapark Vogelhorst of Landgoed Overgooi? Wij kunnen u snel inzicht geven in de mogelijkheden van het kavel en een voorproefje geven van hoe uw huis er uit komt te zien en hoe de weg ernaartoe zal verlopen. Neem vrijblijvend contact op met ons architectenbureau via ons contactformulier. We bellen u en maken een vrijblijvend afspraak om uw wensen te bespreken. Dit geldt vanzelfsprekend voor kavels in geheel Nederland, niet enkel in Almere. We staan klaar om u te helpen!