Neem contact met ons op >
 

Riante bouwkavels in Almere Overgooi

Witte villa met rieten kap en houten delen te Blaricum
mrt 04 2022

Riante bouwkavels in Almere Overgooi

Bent u in de markt voor het bouwen van een droomwoning? Dan langs deze weg graag aandacht voor het nieuwsbericht van de gemeente Almere over de riante bouwkavels die binnenkort beschikbaar komen in Almere Overgooi.

Pas op, de kavels worden niet verloot!

De gemeente kondigt aan dat op 10 maart a.s. 6 grote kavels worden aangeboden in de villawijk Almere Overgooi. Het is belangrijk dat u deze datum onthoudt. Want anders dan normaal kan je dan, zodra ze beschikbaar komen, de kavels direct reserveren via de kavelkaart.

Let op! Er is niet, zoals gebruikelijk, een loterij waarvoor u zich zou moeten/kunnen inschrijven. Dus u kunt op 10 maart direct terecht, en kavels rechtstreeks reserveren. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Nieuwbouw villa in Hellendoorn met wit stucwerk, eikenhouten balken en vlakke dakpannen
Nieuwbouw villa in Hellendoorn met wit stucwerk, eikenhouten balken en vlakke dakpannen

een woning realiseren die voldoet aan uw ideaalbeeld

Landgoed Overgooi is dé villawijk van Almere. Bouwkavels in deze wijk zijn groot (1.500 – 5000m2) en bedoeld voor grote, onder architectuur gebouwde, zelfbouwvilla’s. Zulke kavels zijn in de regio Almere/Amsterdam/het Gooi schaars. Op 10 maart doet zich dus een unieke mogelijkheid voor om uw droom te realiseren.

Almere biedt de zelfbouwer veel mogelijkheden. Qua ontwerpvrijheid is er hier veel mogelijk. De welstandscommissie stelt zich in Almere vaak flexibel op. Voor de riante kavels op Landgoed Overgooi maakt men hierop geen uitzondering. Dit houdt in dat u hier daadwerkelijk een woning kunt realiseren die nauwkeurig voldoet aan eigen specifieke wensen en eisen qua gebruik en uiterlijk. 

Nieuwbouw jaren 30 villa met riet
Nieuwbouw jaren 30 villa met riet De Meern Utrecht

ervaren architecten

U heeft natuurlijk niemand nodig om u te vertellen hoe uw droomwoning eruit ziet. U bent de expert in dat opzicht. Maar uw ideaalbeeld dient nog wel te worden vertaald naar een werkbaar en technisch uitgerijpt bouwplan. Hierbij is het verstandig een ervaren architect in de arm te nemen. Daarbij zal een dergelijke architect u waarschijnlijk zelfs nog wat goede ideeën aan de hand doen.

Het resultaat zal dan een echte droomwoning zijn. Een fantastische woonplek, uniek, fraai en waardevol.  En technisch degelijk uitgevoerd waarbij gebruik gemaakt wordt van de laatste techniek.  

01 Architecten Almere is zo’n ervaren architectenbureau. We hebben ruime ervaring met allerlei opdrachtgevers voor uiteenlopende woningen in heel Nederland. 01 Architecten heeft met name ook in de omgeving van Almere verschillende unieke woningen gerealiseerd

nieuwbouw jaren 30 villa met riet
Nieuwbouw jaren 30 villa met riet en verspringende dakhoogtes

Heeft u op 10 maart een van de 6 riante bouwkavels  in Almere Overgooi kunnen reserveren, of bent u vooraf al benieuwd naar de mogelijkheden hier, of ook ergens anders? Neemt u dan eens contact op met een van onze architecten. We praten u graag bij over de gang van zaken bij het bouwen met een architect.

En ook daarna kunnen we u door het gehele proces begeleiden. We vertalen uw wensen in een concreet en passend ontwerp en lichten u in over met welke zaken u rekening dient te houden.