Neem contact met ons op >
 

Nieuwbouw villa in Zuid Holland gereed

woonkamer haard kast tv nieuwbouw
okt 16 2019

Nieuwbouw villa in Zuid Holland gereed

Deze nieuwbouw villa in Zuid Holland is recentelijk opgeleverd. In het voorjaar maken we mooie foto’s van de buitenzijde, maar we laten graag zien hoe fraai de woning er nu al bij ligt.

 

witte villa nieuwbouw zuid holland

Kerstnummer Stijlvol Wonen

Deze nieuwbouw villa in Zuid Holland is bijzonder compleet en stijlvol afgewerkt. De warme moderne sfeer is door de gehele woning doorgezet. Hierbij zijn veel inbouwelementen toegepast. In de woonkamer is 1 groot TV meubel gemaakt over de breedte van de gehele woonkamer. Dit interieurelement is robuust vormgegeven, waarbij de haard er echt uit springt. De familie heeft de TV heel fraai vlak in de schouw boven de haard weg laten vallen.

In het kerstnummer van Stijlvol Wonen wordt het interieur uitvoerig getoond. Daarbij is de afstemming in materialisatie heel goed zichtbaar.

De royale vide bied ruimte aan een zeer royale lamp, een fraaie ronde spiegel in rookglas en een loopbrug die toegang bied aan de hoofdslaapkamer.

 

vide nieuwbouw loopbrug hanglamp
woonkamer haard kast tv nieuwbouw

Nieuw bouwen op royaal perceel

De omvang van het perceel is riant. De diepte is ongeveer 100 meter. Op het eind van het perceel bevind zich een mooi royaal bijgebouw. Direct hierachter is een steiger aanwezig, zodat vanuit deze watergang het Braassemermeer te bereiken is.

diepe achtertuin nieuwbouw zuid holland

Tevreden opdrachtgevers

Als architectenbureau streven we naar het beste resultaat voor de opdrachtgever. Het ontwerp moet er van buiten, maar zeker ook van binnen erg goed uitzien. Daarnaast moet het tekenwerk goed zijn voor een soepel proces met de aannemer.

Het is dan ook heel erg prettig om te horen dat de familie erg tevreden is over het ontwerp van de woning en de beleving van de ruimtes. En dat het tekenwerk voor de uitvoering ook erg goed was, zodat de bouwer geen verrassingen tegenkwam.

Daarnaast zijn de reacties uit de buurt ook zeer positief. De woning past heel goed op de plek.

 

Zelf een nieuwbouw villa realiseren?

Denkt u ook aan nieuw bouwen? Neem dan contact op met ons architectenbureau. We zijn ervaren, creatief en helpen u graag verder.

Maak een afspraak met ons architectenbureau voor een vrijblijvend 1e gesprek om te horen wat er mogelijk is, hoe het werkt en om te ervaren of er een klik is.