Neem contact met ons op >
 

Interieur van fraaie rietgedekte villa

trap met vide
dec 04 2018

Interieur van fraaie rietgedekte villa

Binnenkijken bij modern-klassieke rietgedekte villa

Deze rietgedekte villa is een aantal jaren geleden door Dennis Kemper ontworpen. De woning heeft een heel eigen uitstraling en is een mooie mix tussen klassieke en moderne vormgeving. De woning staat in een fraaie bosrijke omgeving en komt door het royale perceel en de fraaie zichtlijnen heel goed uit de verf.

Entree schuifhek villa

Te koop

Deze woning is specifiek voor de bewoners ontworpen en is een aantal jaren een heel fijn thuis gebleken. Momenteel staat de woning te koop. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om zonder zelf te bouwen een vrij nieuwe woning te betrekken. Daarnaast is het mooi dat de makelaar veel fraaie foto’s heeft gemaakt van de woning. De buitenzijde van deze villa met riet is te zien via de link.

Sfeervol interieur

spannende trap met open vide

01 Architecten ontwerpt de buitenzijde van de woning en ook de indeling. De plek van een trap ligt dan ook vast evenals de balustrades. Daarnaast vinden er gesprekken plaats over de toe te passen materialen binnen. Voor de styling kunt u als opdrachtgever een interieurarchitect of stylist inhuren. Sommige opdrachtgevers hebben zelf ook gevoel voor een fraaie stijlvolle uitstraling van het interieur. Bij deze villa is dat het geval geweest en zijn er heel mooie dynamische ruimtes met een unieke uitstraling en sfeer ontstaan.

vrijstaande trap in midden van de hal overloop met visgraat vloer

Slaap en badkamer

De slaap en badkamer zijn vaak erg persoonlijk. In deze villa is een heel fraaie en speelse opzet toegepast met een royale vide met eikenhouten balken. De hoogte geeft de ruimte dynamiek en de mogelijkheid om fraaie lampen op te hangen. De badkamer is sfeervol gekoppeld aan de master bedroom.

master bedroom met vide en eiken balken nieuwbouw slaapkamer met haard en eiken balken

badkamer met tadelakt en shutters inloopdouche met tadelak_2160

De woonkeuken en woonkamer

De plattegrond heeft een royale maat. Hierdoor komen de individuele ruimtes goed tot hun recht. De indeling is speels en goed indeelbaar. De plattegrond bestaat uit een fraaie hal, een mooie

woonkeuken met kookeiland en haard woonkeuken met dubbele deuren richting tuin