Neem contact met ons op >
 

nieuwe kavels voor villa’s in Almere Overgooi

01 Architecten - Rietgedekt landhuis
jun 29 2023

nieuwe kavels voor villa’s in Almere Overgooi

Op 19 juli aanstaande vindt de verloting plaats van nieuwe kavels voor villa’s in Almere Overgooi. 

Villa’s bouwen onder architectuur voor de particuliere klant. Dat is dé specialiteit van 01Architecten. Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden van fraaie villa’s en riante woningen die we in de loop van de jaren hebben gerealiseerd. In Almere en het Gooi, maar ook daarbuiten. 01Architecten is door heel Nederland actief. We zijn trots op onze vele tevreden klanten

villa bouwen in Almere

De ruimte is schaars in de Randstad.  Dit maakt een villa bouwen op een riante kavel in deze omgeving moeilijk. Maar op verschillende plekken in de gemeente Almere kan het nog wel. Kavels voor villa’s zijn in Almere ook erg populair en staan niet lang te koop Van de verschillende stadsdelen in Almere zijn er vele bedoeld voor particuliere woningbouw, en ook een groot aantal voor riante vrijstaande woningen en villa’s. De meest exclusieve hiervan is Landgoed Overgooi. Kavels in Landgoed Overgooi zijn specifiek geschikt en bedoeld voor het bouwen van een villa onder architectuur.

Landgoed Overgooi ligt aan het Gooimeer, midden in het groen aan de overkant van het Gooi. De wijk kenmerkt zich door een ruime opzet met brede lanen en statige bomen. Kavels kunnen tot 5000m² groot zijn en zijn veelal bebouwd met, onder architectuur gebouwde, villa’s. 

kavels voor villa’s onder architectuur in Almere Overgooi

Wilt u ook graag een riante villa bouwen in deze regio? Dan is het misschien goed te weten dat op 19 juli 7 nieuwe kavels zullen worden verloot. Doordat de kavelwinkel momenteel werkt aan een nieuwe website zijn de kavels nog niet op kavelkaart inzichtelijk. Voor de meest actuele info kunt u deze link volgen

01 Architecten - 7 nieuwe kavels in Almere Overgooi
7 nieuwe kavels Overgooi

01Architecten, ervaring met villabouw

Nadat u een kavel heeft bemachtigd is het natuurlijk zaak dat er vervolgens een villa wordt gebouwd die naadloos past op de plek, en naadloos aansluit bij uw wensen. Om dit succesvol te doen is knowhow nodig met bouwtechniek en ontwerp, maar ook met de smaak, sfeer en trends in de regio.

Bij 01Architecten hebben we deze knowhow. We hebben verschillende villa’s en riante woningen in de regio mogen realiseren. We hebben ervaring met het juist afwegen van de verschillende belangen van de opdrachtgever en weten trefzeker de juiste sfeer te raken. Het resultaat is een volkomen unieke woning die past in, en reageert op zijn omgeving. Comfortabele en waardevolle villa’s die ontworpen zijn rondom de levensstijl van de opdrachtgever en dat in het aanzicht ook uitstralen.

01 Architecten - Eigentijdse strakke villa in het Gooi
strakke eigentijdse villa

vrijblijvend eerste gesprek

Heeft u nieuwbouwplannen en/of een kavel en bent u onder de indruk van het, op deze pagina getoonde, werk? Neemt u dan eens contact op met een van onze architecten.  Wij helpen u graag op weg naar uw eigen unieke villa, ontworpen onder architectuur, op een van de fraaie kavels in Almere Overgooi. We leggen, in een eerste vrijblijvend gesprek, graag onze werkwijze uit en onderzoeken de mogelijkheden van de plek en uw wensen.