Neem contact met ons op >
 

Luxe woning, ook bij een krapper budget

01 Architecten - Moderne vrijstaande woning
apr 09 2024

Luxe woning, ook bij een krapper budget

Een luxe woning laten ontwerpen, onder architectuur. Precies helemaal zoals je het je zelf voorgesteld hebt. Dat is voor veel mensen een ultieme droom. De achtergrond van je leven precies naar je hand zetten. Dat is ook wel erg luxe. Zoiets is moeilijk in geld is uit te drukken, maar aan luxe hangt vaak wel een prijskaartje. 

In het ontwerp-, en bouwproces van woningen speelt het budget vaak een belangrijke rol.  Vanwege het budget moeten vaak compromissen gemaakt worden. Het is vaak zoeken naar manieren om voor een zeker bedrag zoveel mogelijk van de ultieme droom te verwezenlijken.

besparen zonder te veel compromissen

Een mogelijke manier om wat te besparen is om bij het ontwerp van een woning uit te gaan van een beproefd basisontwerp. Dit basisontwerp kan vervolgens naar wens worden aangekleed met met toevoegingen die voor u persoonlijk belangrijk zijn. We zijn ons ervan bewust dat, naast het maatwerk dat wij graag en goed voor u kunnen leveren, er een levendige markt bestaat voor dergelijke gestandaardiseerde ontwerpen.

Voor mensen die in de markt zijn voor dergelijke ontwerpen willen we hierbij graag een recent initiatief van één van de bedrijven uit ons netwerk onder de aandacht brengen. We hebben in samenwerking met de firma Ruiterbouw uit IJsselmuiden een aantal populaire standaardwoningen ontwikkeld. Woningen, met een aangename prijs/kwaliteitsverhouding, die een breed publiek kunnen aanspreken. 

01 Architecten - Klassieke 2^1 kapwoning
2^1 kapwoning met fraaie details

een luxe woning met uw gedroomde uitstraling

01 Architecten heeft ruime ervaring met het ontwerpen van woningen. We ontwerpen in verschillende stijlen en omstandigheden en weten goed welke aspecten opdrachtgevers aan hun woningen waarderen. Door deze aspecten zoveel mogelijk te combineren met een technisch gestroomlijnde bouwmethodiek kan er voor een relatief beperkt budget een fraaie, luxe en kwalitatief goede woning gerealiseerd worden.

Hierbij blijft het natuurlijk mogelijk een eigen stempel op de woning te drukken. Het systeem is flexibel genoeg om met aan- en uitbouwen de ruimte in de woning uit te breiden. Daarnaast blijft de keuze voor de gebruikte steen en pan geheel vrij. Zodoende kan het uiteindelijke ontwerp naar de eigen hand gezet worden. De uitstraling van de woning komt dan zoveel mogelijk in de buurt van het gedroomde eigen ontwerp. Een woning met zoveel mogelijk waarde en luxe binnen uw budget. Zo doet het maken van een compromis het minste pijn.  

fraaie 2^1 kapwoning met luxe uitstraling

bouwplannen, neem contact op met een architect

01 Architecten Almere is gespecialiseerd in luxe individuele woningbouw. We zijn trots te kunnen verwijzen naar onze tevreden klanten. Heeft u een fraai kavel en wilt u uw wensdroom verwezenlijken met een maatwerk ontwerp? We houden ons warm aanbevolen, we weten zeker dat we u naar tevredenheid kunnen helpen. 

Maar ook voor opdrachtgevers met een wat krapper budget zetten we ons  gevoel voor waarde, kwaliteit en stijl graag in. Kijkt u, om te beginnen, eens in de brochure van RuiterBouw. Of vraagt u een papieren exemplaar aan.

In beide gevallen kunt u ook contact opnemen met een van onze architecten, we gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die er zijn om uw droomhuis te realiseren.