Neem contact met ons op >
 

Luxe villa in Almere Vogelhorst, 01 Architecten

Nieuwbouw villa in Hellendoorn met wit stucwerk, eikenhouten balken en vlakke dakpannen
jun 16 2022

Luxe villa in Almere Vogelhorst, 01 Architecten

Wilt u wonen in het groen, maar ook in/dichtbij de Randstad? Houdt u dan de website van de gemeente Almere goed in de gaten. In het vierde kwartaal van dit jaar gaan er in Almere Vogelhorst opnieuw kavels voor het bouwen van villa’s en riante woningen in de verkoop. 

Kavels in Almere zijn erg gewild. Het is dus verstandig er vroeg bij te zijn. Toewijzing vindt plaats door middel van loting, schrijft u zich dus in zodra dit kan!

Nieuwbouw villa riet
Nieuwbouw villa riet
rietgedekte villa, Blaricummeent
villa aan het water, Blaricum

01 Architecten Almere; ervaring met het ontwerpen van villa’s

Mocht u een kavel hebben kunnen bemachtigen? Dan begint het leuke en spannende gedeelte van het proces. Het ontwerpen van een royale villa, precies zoals u dat voor ogen staat. Voor de meeste mensen is dit niet iets alledaags. Doordoor ervaart u het vooruitzicht misschien als intimiderend? Geen nood, door een ervaren architect in de arm te nemen kunt u zichzelf flink ontzorgen. 

Architecten van 01 Architecten Almere zijn ervaren. We zijn in heel het land actief en hebben ook in Almere en omgeving al de nodige villa’s en riante woningen mogen ontwerpen. 

fraaie rietgedekte schuurwoning
afbeelding voorgevel klassieke villa Landgoed Overgooi
Klassieke jaren 30 villa met witte kozijnen, schoorstenen en accenten.

Door de manier waarop we het ontwerpproces hebben ingericht kunnen we snel en nauwkeurig tot de kern van de zaak komen m.b.t. tot uw wensen en eisen. Als het tijdens een eerste gesprek klikt kunnen we onmiddellijk beginnen met een schetsontwerp. U heeft dan binnen enkele weken een eerste inzicht in de mogelijkheden. Een schetsontwerp is de eerste stap en vormt een solide basis voor het realiseren van uw droomvilla.

Op uw vragen over bouwkosten, vergunningen en de mogelijkheden op uw kavel hebben wij antwoorden. Daarnaast hebben we ook de nodige ervaring met aannemers en bouwbegeleiders, we kunnen u helpen in de zoektocht naar betrouwbare partners in het bouwproces.  

uw architect voor een villa in Almere Vogelhorst

En vanzelfsprekend zijn we ook deskundig in het daadwerkelijk ontwerpen van uw toekomstige luxe woning. Verspreid over heel het land hebben vele ontwerpen mogen realiseren voor vele tevreden opdrachtgevers. In ons portfolio vindt u verschillende fraaie royale woningen van uiteenlopende types, modern en klassiek. Villa’s, schuurwoningen, herenhuizen. Noem maar op. 

01 Architecten - Rietgedekte villa met donker hout en zwarte kozijnen
Rietgedekte villa in Brummen
Witte gestucte villa op een ruim kavel

Heeft u zelf ook de nodige uitgesproken ideeën over hoe uw toekomstige villa eruit moet zien? Dat juichen wij van harte toe. Uw wensen en eisen vormen voor ons het uitgangspunt van de ontwerpopgave. Door uw wensen te combineren met onze creativiteit en ervaring realiseren we een uniek maatwerk-ontwerp waar u nog jaren plezier van zal hebben en trots op zult zijn. 

enthousiast geworden?

Heeft u een kavel bemachtigd in Almere Vogelhorst. (of misschien in Overgooi, Nobelhorst of ergens anders in Nederland) Neemt u dan eens contact op met een van onze architecten. We maken graag een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden door te nemen en uw dromen te bespreken. Misschien een eerste stap naar een uniek resultaat, een villa in Almere Vogelhorst?

Villa schoorteen wit speels architect, villa in Almere Vogelhorst
wit gestucte ‘Frank Lloyd Wright’ villa
Jaren 30 villa met topgevels en mooie witte kozijnen
Jaren 30 villa met topgevels en mooie witte kozijnen