Neem contact met ons op >
 

kavelverkoop Almere Nobelhorst ‘Het Klooster’

mei 19 2020

kavelverkoop Almere Nobelhorst ‘Het Klooster’

kavelverkoop Almere Nobelhorst was in eerste instantie uitgesteld.

Op 26 mei start de gemeente de kavelverkoop in Almere Nobelhorst voor het deelgebied ‘Het Klooster’. De, wegens het Corona-virus uitgestelde, verkoop in deze populaire wijk van Almere, die in eerste instantie was voorzien voor half maart, gaat dan alsnog van start.

De gemeente was in eerste instantie van plan alle 62 kavels in buurtschap ‘het Klooster’ in een keer aan te bieden. Het verschijnen van het Corona-virus in Nederland stak daar helaas een stokje voor. Uit veiligheidsoverwegingen werd de kavelverkoop uitgesteld.

Maar vanwege de grote vraag is onlangs dan toch besloten de kavelverkoop in veld 15, in gang te zetten. In tegenstelling tot de eerdere plannen zullen de kavels echter niet allemaal tegelijk worden aangeboden. er is, voor de zekerheid, gekozen de verkoop in 4 etappes op te delen.

26 mei, Kavelverkoop Almere Nobelhorst buurtschap ‘Klooster’

Op dinsdag 26 mei kunnen de eerste 18 kavels van de kavelverkoop in Almere Nobelhorst ‘Klooster’ worden gereserveerd. Gedurende de 4 etappes komen in dit deelgebied in totaal 57 kavels voor vrijstaande woningen, en 5 kavels voor rijtjeswoningen in de aanbieding. Er is voor elk wat wils, kavelgroottes voor vrijstaande woningen variëren van 150m² tot 450m². Er komen 19 kavels beschikbaar met een tuin aan het water en 11 kavels die grenzen aan een bosrand.

Het buurtschap 'Klooster' in Almere Nobelhorst waar de kavels in van de kavelverkoop zich bevinden.
deelgebied “Het Klooster” in Almere Nobelhorst

Nobelhorst is het ‘dorp van Almere’

Nobelhorst staat bekend als het ‘dorp’ van Almere. Hier wordt beoogd een gemoedelijke kleinschalige en sociaal samenhangende sfeer te scheppen. Het is de bedoeling dat buurtbewoners elkaar goed leren kennen en dat kinderen veilig op straat kunnen spelen.

Of in het bos! Nobelhorst ligt in de groene polder, tussen het water en het bos. Er is veel natuur om in te recreëren en tot rust te komen. In sommige gevallen kan dat zelfs direct vanuit de achtertuin. Zoals hierboven al vermeld komen er kavels te koop met tuinen die grenzen aan het bos of het water.

Daarnaast zijn alle dagelijkse voorzieningen in de ‘dorpskern’ aanwezig. Zaken als een school, dokter en winkels zijn er nu al te vinden. Binnenkort zal ook de eerste supermarkt in Nobelhorst neerstrijken. En die dingen waarvoor je in Nobelhorst zelf niet terechtkunt zijn natuurlijk in het centrum van Almere of in het relatief nabij gelegen Amsterdam te vinden.

Het centrum kan gemakkelijk en snel, met de fiets of het openbaar vervoer worden bereikt. En de snelweg A27 richting het Gooi en verder ligt slechts op enkele minuten afstand.

Wilt u meer weten over het leven in Almere Nobelhorst? Deze leuke wijk heeft zijn eigen website met allerlei informatie, o.a. ook over deelgebied ‘Het Klooster’

een kavel reserveren

Belangstelling voor kavels in Almere in het algemeen, en in Nobelhorst in het bijzonder, is groot. Om een kavel te bemachtigen dient u zich in te schrijven via de kavelkaart op de website www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl Inschrijving gebeurt met behulp van uw DigiD, dus het is verstandig te zorgen dat u die gegevens op dat moment paraat hebt. Het zal nodig zijn te reserveren zodra de inschrijving van start gaat. U kunt beter niet treuzelen!

Op de website www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl staat overigens ook veel andere belangrijke informatie over de gang van zaken bij inschrijving voor een kavel, in Nobelhorst, maar ook voor andere wijken in Almere

een woning bouwen met 01 architecten

Als u op 26 mei a.s., of tijdens inschrijving op een van de drie andere data, het geluk heeft een kavel te bemachtigen dan is dat natuurlijk nog maar de eerste stap. Er moet daarna ook nog een woning worden gerealiseerd.

Bij 01architecten weten we de weg in Almere Nobelhorst. We hebben in deze wijk al enkele fraaie 2^1 kapwoningen en vrijstaande woningen gebouwd.

01architecten specialiseert zich in vrijstaande rietgedekte villa’s. We hebben er hiervan door het gehele land een aantal fraaie voorbeelden gerealiseerd. Dankzij onze, klantgerichte, aanpak kunnen we trots zijn op een groot aantal tevreden klanten. Voor de grotere kavels in ‘Het Klooster’ kunnen we natuurlijk ook hier een fraaie villa ontwerpen.

Een dergelijke rietgedenkte villa is mogelijk op de grotere kavels die bij de kavelverkoop in Almere Nobelhorst buurtschap 'Klooster' beschikbaar komen.
fraaie wit gestucte villa met rieten dak

Maar ook voor een woning op een bescheidener kavel bent u bij ons aan het juiste adres. Dank zij onze ervaring en expertise kan ook op een kavel met beperktere ruimte uw ‘droomhuis’ ontstaan.

Een dergelijke grote jaren '30 woning is mogelijk als bebouwing van een kavel die bij de kavelverkoop in Almere Nobelhorst buurtschap 'Klooster' beschikbaar komen.
vrijstaande jaren 30 woning

Mocht u een kavel hebben bemachtigd, of in voorbereiding voor de kavelverkoop nieuwsgierig zijn geworden over de mogelijkheden? Neemt u dan, geheel vrijblijvend, contact op met een van de architecten van ons bureau. We kunnen u ongetwijfeld verder helpen bij het realiseren van uw wensen.